klantenservice

Heb je vragen of opmerkingen en staat het niet in de onderstaande informatie, stuur dan een mailtje naar klantenservice@2themoonandback-bychabel.com. We helpen je graag zo goed mogelijk! 

Garantie

Alle sieraden maakt Chabel zelf met liefde en passie, elk design is daarom anders en uniek. De sieraden kunnen daarom soms ook afwijken van de foto op de website. De sieraden worden gemaakt van chirurgisch staal. Door dit materiaal zijn de sieraden geschikt voor mensen met metaal allergieën.

 

De sieraden zouden door het gebruik van deze materialen niet kunnen verkleuren. De kans op eventuele verkleuring wordt verminderd door de sieraden niet in contact te laten komen met water, parfum en cremes. In deze middelen zitten bepaalde ingrediënten die de sieraden aan kunnen tasten. 

 

De sieraden worden voor de verzending uitgebreid nagekeken en gecontroleerd op kwaliteit. Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat er iets misgaat met de aankopen, hiervoor is het belangrijk om te weten wat er uiteindelijk binnen de garantie valt. De garantieperiode van de artikelen zijn twee weken. Indien uit de klacht blijkt dat het een fout van 2 THE MOON 'N BACK is, zullen wij de klanten volkomen te hulp staan. 

 

De onderstaande onderdelen vallen niet onder de garantie:

 

Slijtage

Schade door water, parfum en cremes

Verlies of diefstal

Verzenden

Bestellingen kunnen  binnen 1-3 dagen op het bezorgadres verwacht worden. De bestellingen worden in een envelop met bescherming verstuurd. De verzendkosten bedragen €1.95 per verzending in Nederland. Als de bestelling niet door de brievenbus kan, wordt het als pakketje verstuurd. De verzendkosten hiervan bedragen €4,95. Voor brievenbuspost binnen Europa geldt een tarief van €3,95.

 

Maandag: Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Na 17:00 uur wordt de bestelling de volgende dag verzonden. 

Dinsdag: Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Na 17:00 uur wordt de bestelling de volgende dag verzonden. 

Woensdag: Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Na 17:00 uur wordt de bestelling de volgende dag verzonden.

Donderdag: Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Na 17:00 uur wordt de bestelling de volgende dag verzonden.

Vrijdag: Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Na 17:00 uur wordt de bestelling maandag verwerkt en verzonden.  

Zaterdag: De bestelling wordt maandag verwerkt en verzonden. 

Zondag: De bestelling wordt maandag verwerkt en verzonden. 

Retourneren

Wil je iets retourneren, dan werkt het op de volgende manier: 

De kettingen en armbanden kunnen teruggestuurd worden. De oorbellen kunnen niet teruggestuurd worden wegens hygiene. Ook kunnen de fashion items teruggestuurd worden. Als de sieraden of fashion items niet naar wens zijn, dan kan dit binnen 14 dagen na ontvangst gemeld worden via het onderstaande formulier. Vermeld hierin je voor- en achternaam, mailadres en de naam van het product in het bericht. Graag zouden we ook willen weten waarom je het retourneert. 

 

De sieraden en fashion items dienen in de originele verpakking en ongedragen teruggestuurd te worden. Het retour sturen van de eerdere bestelling geschiedt op risico van de klant. De retourkosten zijn voor eigen rekening. 

 

Het retouradres is bij het onderstaande kopje contact te vinden. 

 

Als ik de bestelling in goede orde heb ontvangen, in de originele verpakking, niet gedragen en zonder beschadigingen, dan zal het aankoopbedrag (excl. de verzendkosten), worden teruggestort. De terugbetalen wordt binnen 14 dagen na ontvangst van het geretourneerde product verricht. 

Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.

Contact

2 THE MOON 'N BACK - BY CHABEL

Wethouder Abrahamspad 14

1107 CX Amsterdam 

 

Email: klantenservice@2themoonandback-bychabel.com

KvK nummer: 68157924

BTW nummer: NL220707984B01

Customer service

Payment methods

Newsletter

Sign up for our newsletter and stay up to date with the latest news, trend and exclusive sales. And receive 15% discount on your next order!