Blog 1 – Hoe is 2 THE MOON ’N BACK ontstaan?

Hi girls,

Dit is mijn eerste blog. Ik wilde er al steeds aan beginnen, maar er was nooit genoeg tijd, aandacht en geduld voor. Het stond al heel lang op mijn ‘To Do List’. Nu .. In deze tijd .. Heb ik eindelijk de tijd en het moment gevonden om te schrijven. Ik hoop dat het iedereen even afleiding biedt en een leuk leesplezier momentje geeft.

Ik krijg vaak de vraag, ‘Hoe ben je jouw bedrijf begonnen?’. Het leek mij een leuk onderwerp voor de eerste blog!

Hoe ben ik begonnen met 2 THE MOON 'N BACK?

Ongeveer 3 jaar geleden ronde ik mijn 2 studies af. Ik heb Media, Marketing & Publishing gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam en vervolgens heb ik nog een jaar Mode & Design gevolgd aan de Vogue Akademie in Amsterdam. Tijdens mijn stages dacht ik, ‘Dit is echt niks voor mij. Ik wil een eigen bedrijf hebben.’ Toch wist ik heel lang niet in wat, totdat mijn studies stopten. Ik dacht aan wat ik vroeger altijd maakten en waar ik mee bezig was, dat was sieraden maken en winkeltje spelen. Ik maakten een Instagrampagina aan, maar ja, hoe moet deze heten? Ik wilde iets pakkends en wat voor iedereen bekend is. Mijn ouders zeiden altijd tegen mij: ‘Ik hou van je tot de maan en terug’. Toen wist ik het, ‘To the moon and back’. Alleen op deze manier geschreven vond ik het niet speels genoeg. Ik heb mijn Photoshop geopend en ben aan de slag gegaan, en zo kwam er een logo uit en Instagrampagina met 2 THE MOON ’N BACK.

Toch bleef het in eerste instantie een hobby. Ik was heel lang op zoek naar mijn stijl. Is het bohemian of toch classic? Dit duurde wel een jaar. Ik ben perfectionistisch, dus ik wilde echt iets hebben waar ik achterstond. Ik heb denk ik wel 100x de foto’s op Instagram verwijderd en weer nieuwe toegevoegd. Uiteindelijk is er een mooie combi ontstaan tussen zwart, goud, lichtroze en luipaardprint. Iedereen weet dat ik hiervan houd. Mijn kantoor ziet er zo uit, mijn huis, Instagrampagina en de stands op de beurzen, ‘It’s al about that classy look!’  

Hoe kom ik aan mijn inspiratie?

Ik krijg vaak deze vraag, maar ik heb werkelijk geen idee. Het komt gewoon in mij op. Ik kijk altijd naar iedereen zijn sieraden. Ik sla het op, teken het uit en verzamel dit. Ik kan ook uren op Pinterest zitten, vanuit een vibe kan ik sieraden bedenken. Ik verwerk altijd ‘Hoop, Geloof & Liefde’ in mijn sieraden. De designs hebben hier altijd mee te maken, dat vind ik ook een mooie verbinding naar ons merk toe. De nieuwste collectie is ‘Mooncolor Collection’. De kleuren van de maan en lucht waren mijn inspiratie voor deze collectie. De lucht kan zo mooi roze/oranje kleuren of zelfs rood. Dit heb ik geprobeerd te verwerken in de collectie. Ook zijn het veel fijne sieraden, maar met veel kleur. Combineren is ons doel, zo veel mogelijk fijne sieraden bij elkaar dragen. ‘You can never have enough jewerly.’

Hoe is 2 THE MOON ’N BACK steeds groter geworden?

Het begon als een hobby en ik had nooit gedacht dat het echt een bedrijf zou worden. Door mijn Instagrampagina viel ik op, kreeg steeds meer volgers en vraag naar de sieraden. Familie, vrienden en kennissen gingen de sieraden dragen en zo ging ik steeds meer verkopen. Ik heb zelf mijn eerste webshop gebouwd, gelukkig heb je daar handige tools voor tegenwoordig. De eerste bestellingen kwamen binnen!

Op een gegeven moment kwam er wel een drive om dit serieus aan te pakken en groter te worden. Ik merkte dat er vraag voor was. Ik pakte mijn spulletjes in en ben langs allerlei leuke boetiekjes gegaan. Ik vroeg of ze mijn sieraden wilden gaan verkopen. Ik had hier echt geen ervaring in, maar de winkels wilde het wel. Langzamerhand ben ik hier meer over gaan leren en professioneler in geworden. Nu hebben wij een heel systeem ervoor gemaakt en hebben we 70 verkooppunten in Nederland en buitenland. Dit is een droom die uitkwam!

Nu is de volgende stap een 2 THE MOON ’N BACK store. Het is nu een lastige periode, dus we wachten nog even, maar dit zal zo snel mogelijk gebeuren. Hier kan ik niet op wachten! Als het zo ver is, dan horen jullie dat meteen.

Voor iedereen veel sterkte en gezondheid, let op jezelf en op de mensen om je heen. Wees lief voor elkaar.

Veel liefs,

Chabelli

Owner – 2 THE MOON ’N BACK  

 

© 2020 - 2024 2 THE MOON 'N BACK | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore