Blog 2 - Hoe kan ik mijn kettingen layeren? 

Hi girls,

De tweede blog gaat over 'Hoe kan ik mijn kettingen layeren?'. Het leukste is natuurlijk om niet 1 ketting te dragen, maar om er meerderen te dragen! Hoe meer, hoe beter, zeg ik altijd. Waar moet je op letten en welke kettinkjes kun je hier goed voor gebruiken? Deze vragen beantwoord ik hieronder. 

Waar moet je op letten bij het layeren? 

1. Het Materiaal: Wij hebben diverse kettinkjes in het goud en zilver verkijgbaar. Onze sieraden worden gemaakt van stainless steel en zijn nikkelvrij. Dit is super handig met douchen, zwemmen en sporten, want je hoeft de kettinkjes niet af te doen. Door dit materiaal verkleurt het niet. De layer (van meerdere kettinkjes) kun je dus ook gewoon omhouden. Super handig! 

2. Lengtes: Wij hebben op de website bij elk kettinkje de lengte beschreven. Dit staat rechtbovenin bij het productoverzicht en ook nog een keer bij de info van elk product. Maar hoe weet je welke maat je moet kiezen? Het mooiste is van kort naar lang. Je kiest een ketting van 36-38 cm - 43-45 cm - 48-55 cm, dan heb je drie mooie maten. Bij elke afbeelding hebben we ook een hals gemaakt met verschillende lengtes, zodat deze een mooie inschatting kan geven hoe de ketting hangt, zie hieronder. 

Welke kettinkjes kun je hier goed voor gebruiken? 

Nu is het natuurlijk lastig.. Welke kettinkjes kies je? We hebben best een uitgebreide collectie (ook al zeg ik het zelf haha). Ik heb drie combinaties gemaakt van onze nieuwste Mooncollor Collection. De combinaties staan hieronder afgebeeld. Op de pagina JEWELRY SET kun je de sets in een keer gemakkelijk bestellen. Dan hoef je niet meer te zoeken! Of klik op de afbeelding en die brengt je naar de pagina. :-) 

Ik ga meer setjes maken en deze komen snel op de website! Hopelijk brengt het wat fleurigheid in de nog steeds lastige situatie. 

Voor iedereen veel sterkte en gezondheid, let op jezelf en op de mensen om je heen. Wees lief voor elkaar.

Veel liefs,

Chabelli

Owner – 2 THE MOON ’N BACK  

© 2020 - 2024 2 THE MOON 'N BACK | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore