Blog 3 - Waar haal ik mijn inspiratie vandaan? 

Hi girls, 

Het duurde even voordat blog 3 er kwam .. Sorry!

De bestellingen in de webshop gaan heel goed en daar zijn wij enorm blij mee. Dank jullie wel in het vertrouwen! We zijn hier dus druk mee bezig .. en .. zo had ik ook even geen inspiratie voor een nieuwe blog. Nu is alles weer onder controle, dus heb ik weer inspo! Deze keer gaat het over; 'Waar haal ik mijn inspiratie vandaan?'

Waar haal ik mijn inpiratie vandaan? 

Ik design alle sieraden zelf. Van soort kettingen, oorbellen en armbanden tot aan de bedels. Niet alle designs zullen heel uniek zijn en zul je gerust ergens anders zien, zoals de basic hoops. De andere sieraden maken we zo uniek mogelijk, zodat we echt een statement maken en zodat meiden onze sieraden herkennen. 

Waar kijk ik naar? 

Ik kijk vooral naar andere meiden hun sieraden. Mijn oog valt altijd op sieraden. Als mensen voorbij lopen, als ze ergens staan, ik moet er gewoon naar kijken. Vooraal oudewetse echte gouden sieraden zijn heel interessant. De mooie schakels en bedels, echt prachtig! Verder haal ik inspiratie uit andere landen, zoals Spanje. Ik ga vaak op vakantie naar Spanje, daar heb je van die kleine winkeltjes met sieraden. Love it! Ook ga ik een paar keer per jaar naar Ibiza. Op Ibiza heb je marktjes waar iedereen ook zijn eigen sieraden maakt. Ik vind het fijn om hier rond te lopen, zo zie ik weer ideeën en krijg inspiratie van hun creaties. 

Klein stukje over de productie .. (Heel kort uitgelegd) :-) 

Vervolgens teken ik mijn ideeën op papier. Ik heb hier een blanco notitieboekje voor. Ik teken wat uit de losse pols en langszaam worden dit echte design (met maten, kleuren, materialen, etc). Verder probeer ik ook bestaande bedels weer te hergebruiken, zo blijven de productiekosten voor ons laag en blijven we ook iets herkenbaars creëren. De bedels van de sieraden hebben altijd iets te maken met Hoop, Geloof & Liefde. Dat is ook waar wij voor staan met 2 THE MOON 'N BACK. Dit zul je altijd bij ons terug zien! 

Ik ben vooral een 'Gold Lover', dus ik design alles eerst in het goud. Ik vind niet alles mooi in het zilver, daarom is de zilveren collectie ook beperkt. De designs worden gemaakt in Bali en we krijgen eerst de samples toegestuurd. De nieuwe collectie wordt eerst apart neergelegd en bekijk ik of alles bij elkaar past of ik tevreden ben, etc. Daarna leg ik de 'oude' en nieuwe collectie bij elkaar, om te kijken of het mooi overloopt. En tadaaaaa! Nieuwe collectie is klaar! 

Dit is even kort de productie uitgelegd, het is natuurlijk uitgebreider. 

Sieraden maken is gewoon het allerleukste wat er is (vind ik). Helemaal als je uiteindelijk jouw sieraden bij anderen ziet, dan voel ik me echt trots! Dat is waarvoor ik het doe. 

'Describe your feelings with jewerly!'

Veel liefs, 

Chabelli 

Owner - 2 THE MOON 'N BACK 

© 2020 - 2024 2 THE MOON 'N BACK | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore